Flesland, Bergen.

Akkurat nå sitter jeg på et fly i ferd med å lette – på vei hjem til hovedstaden. Gjett om jeg har det bra!

Siden jeg skriver dette tirsdagskveld, kan det hende jeg ikke har det bra, at mannen ved siden av lukter vondt eller damen fremfor meg bare må ha stolryggen inn i knærne mine. Men jeg skal forsøke ikke å bry meg og forsvinne inn i boken min.

Jeg setter kursen mot kjentfolk, julefeiring og kulde. Det skal bli flott. Jeg merker jeg begynner å bli ganske lei av meg selv, så det blir kjekt å se igjen kjentfolk. Jeg skal også noe spennende på torsdag dere får høre om da, ellers får vi se om det venter noen spennende bøker under treet i år.

Håper alle koser seg glugg ihjel og er i havn til jul – nå er det bare to dager igjen!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s