Smakebit av bransjen

Det er lillejulaften, utenfor ligger snøen og kulden tett. Til tross for dette har jeg vært en tur i hovedstaden og blitt litt gira!

I dag har jeg nemlig vært en tur på Cappelen Damm og møtte Nina Aalstad, ansvarlig for bokbloggturnéen. Vi snakket om bransjen, bøker, bokhandlere og litt om kulde og hovedstaden. Jeg fikk også tatt en titt inn i forlaghusets ganger – og jeg må si det fristet. Jeg så mange skinnende nye bøker, men få ansatte. Allikevel fikk jeg hilst på Bokdama, som nærmest er for kjendis å regne innen disse kretser.

Cappelen Damm
Jeg fikk smake ordentlig Cappelen Damm sjokolade!

Så? Hva nå? Vel, først må jeg jo pynte huset og spise meg altfor mett på god mat. Men så skal jeg jobbe iherdig med å få meg jobb i bokhandel (rop ut om noen vet om noen), i første steg på vei mot bransjen. Forlag er virkelig stedet for meg – og det er jo så mye å velge mellom. Men, ett steg av gangen, så får man bare ta med alt man finner på veien. Litt som Askeladden.

Men, nå er det juletid – og jeg lar julefreden senke seg over både huset og bloggen.

2 kommentarer Legg til din

  1. Kathleen sier:

    Jeg hadde så lyst til å være der! Men befant meg dessverre blakk i Kristiansand.

  2. Lena sier:

    Høres veldig kjekt ut. Selv fikk jeg hilse på Bokdama (og smake Cappelen Damm-sjokolade) tildigere i høst. Forlag er drømmejobben her også. Lykke til med jobbjakten og god jul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s