Årets julebøker

Julefreden har senket seg over julepyntet stue. Vi har spist julekaker og kost oss glugg ihjel. Det var et par bøker i år igjen, heldigvis!

Jeg har sett det er mange bokbloggere som ikke får særlig med bøker. Det var vel ikke akkurat kjempemange nye bidrag til bokhyllen, men noe verdt å nevne var det definitivt.

Den første pakken inneholdt ikke mindre enn tre litterære perler. Fett sitt litterære nummer har mye spennende å by på. Som om ikke det var nok, satser vi på at Per Egil Hegges bok Lamme lår og sukker biter: Kunsten å skrive godt, vil gi resultater også her på bloggen.  En annen godbit som jeg er veldig spent på, er Beate Grimsruds Søvnens lekkasje, som skal bli spennende å lese etter supersuksessen En dåre fri.

Den andre bokpakken som gjemte seg under treet, familiens obligatoriske julebokgave, var Margit Sandemos selvbiografi Livsglede. Jeg er jo, som alle vet, en begeistret fan av Isfolket, og synes det blir spennende å lese om den livlige forfatteren bak det hele. Hun er jo ikke mindre spennende hun!

Så, det fikk jeg til jul – sånn bortsett fra alt annet – hva fikk dere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s