Livsglede – en selvbiografi

den

Margit Sandemo – en spennende dame med mye å fortelle. Hun vet å skrive fengende, også når hun skriver om seg selv.

Margit Sandemo har nå nådd den anseelige alderen av 86år. Hun har skrevet 176 bøker som har solgt nesten 40 millioner eksemplarer. Uansett hvor lite fan er av såkalt kiosklitteratur, kan man ikke bli annet enn imponert. Nå har hun skrevet sin selvbiografi som Aschehoug har utgitt, og den er 290 glansede sider tykk.

Margit Sandemo er en spennende dame som har utrettet mye. Selv er jeg ikke akkurat særlig «alternativ» eller opptatt av det overnaturlige – men Sandemo har også mye annet spennende å by på. Hun har levd mange år, opplevd mye, sett mange ulike steder og har mye forskjellig å fortelle.

Selv har jeg lest Sagaen om Isfolket, og likte det. Jeg fikk strengt tatt litt lyst til å lese (i alle fall deler) av Isfolket en gang til – men nok får være nok. Det er jo en del andre bøker som står å venter.

Det er nok en bok for de som er nysgjerrige på spennende mennesker. Eller, ett spennende menneske. Hun skriver om oppveksten, hun skriver om hvordan hun jobber med skrivingen. Jeg synes det er en spennende bok og synes Sandemo har klart å slippe oss inn på en god måte. Særlig innledningen fanger fra første side – og jeg drar kjensel på kjente takter. En spennende bok om en spennende dame!

Én kommentar Legg til din

  1. Å, denne ligger og venter i bokhylla. Kanskje på tide å begynne 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s