Siste nytt!!

Januar ruller avgårde, men jeg er fortsatt hjemme på ferie – et par dager til. Det blir litt lesing, og mye surfing på internett. Det fører litt av hvert med seg!

På fredag drar jeg hjem, og da regner jeg med det er mye spennende i postkassen. Jeg har nemlig klart å melde meg inn i ikke mindre enn to bokklubber – samt bestilt en bokpakke fra BookDepository (under på skudd av at jeg leser for lite engelsk). I dag var jeg innom Read her i Vestby (outlet bokhandel), med mange fine bøker – men grunnet plassmangel (i kofferten) og forsøk på å være noe økonomisk fornuftig, og ikke mer enn tre bøker fikk bli med hjem.

Dette er jo «good news», det kan ingen nekte for. Problemet er kanskje heller at om en uke er studiene i gang og jeg har litt av hvert jeg skal gjennom. Om jeg har kjøpt noe som helst av det jeg skal lese der? Nei. Jeg er (som jeg kan gjenta til det kjedelig) mest glad i samtidslitteratur, så det er jo også det jeg kjøper når jeg går bananas i butikken. Men, jeg får håpe det blir med på å lysne de ellers mørke dagene i Januar og videre utover året.

Så, bøkene jeg kjøpte i dag. Den ene har jeg allerede lest – men er en sånn bok man bare må ha i samlingen; The Reluctant Fundamentalist. Litt mer fra denne boken skal dere snart få høre. Den andre engelske boken jeg kjøpte var Franzen sin The Corrections. Han får jammen meg så mye skryt at jeg måtte plukke den med meg når den lå der og smilte. Den siste boken så jeg en gang for lenge siden på et salg, men gadd ikke ta den med meg (men jeg har aldri glemt den), så denne gangen rasket den jeg med meg. Kvinner, lesning og fascinasjon jo bare være en bok for meg, eller?

Dere som bor på Østlandet, ta dere en tur innom Read. Det er faktisk verdt å reise til Vestby kun for det. De har mange gode bøker, mange penger å spare og mange fristelser!

Pst! Nå om dagen koser jeg meg med Harstads Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i mylderet? Jeg liker det, men det går litt sakte…

Én kommentar Legg til din

  1. ellikken sier:

    I Vestby er jeg stadig vekk, så jeg takker for tipset 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s