Full postkasse

I går kom jeg tilbake til leiligheten her i Bergen. Postkassen var stappfull – men bare 3 av de 10 bøkene jeg har bestilt var kommet.

Det blir ikke så mye skriving om dagen, heller ikke så mye lesing. Er alt for dårlig til å sette meg ned å faktisk lese – så det var godt jeg tilbrakte litt tid på flyplassen i går, så jeg er endelig over halvveis i Harstads murstein Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Så, i dag dumpet tre bøker ned i postkassen min. Den første er Høytleseren av Bernhard Schlink, som jeg gleder meg til å lese etter å ha sett filmen (The Reader med Kate Winslet). Jeg mener også å huske og ha lest pene ord om den på en bokblogg tidligere. Den andre boken er Kvinne går til lege, mann går på by’n av Ray Kluun. En annerledes bok (tror jeg?) fra Nederland. Den siste i pakken var boken om Tikken Manus skrevet av Kaja Frøysa som jeg gleder meg til å lese. Har tidligere lest bøkene Max Manus skrev, og jeg synes alltid det er spennende å lese om krigen her til lands.

Jeg håper resten av bøkene kommer i posten i dag (de burde strengt tatt vært her allerede), men mamma kommer på besøk – så det blir nok ikke så mye lesing nå heller. Men, jeg har mye spennende på plakaten, og nå som hverdagen nesten er tilbake skal jeg få litt skikk på dette, og bli flink til å sette meg ned å lese, både pensum og alt annet! Jeg kommer jo ikke ha tid til annet med alle disse bøkene som kommer flyvende inn døra. Shitt au!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s