Slaps

Dagene triller og går – og studiestart har kommet over oss. Jeg handler pensum i dyre dommer, og leser mindre enn jeg har gjort på veldig lenge. Slikt blir det ikke mye blogging av.

I morgen er første ordinære forelesning for meg, og på pensum står Jobs bok. Bibelen er forhåpentligvis på vei i posten til meg nå, men et resymé fra Wikipedia får duge enn så lenge. Det blir spennende å se hvordan dette blir, hvordan foreleserne er etc. Jeg forteller nok mer ettersom vi kommer litt mer igang.

Ellers er det ikke stort å melde fra den litterære kanten. Holder på med en bok for Bokbloggturnéen, men merker at ikke leselysten er på topp (noe den burde vært). Burde heller bestilt krim eller noe annet lettlest, enn alt annet jeg har i vente. Det hadde jeg i alle fall orket å lese.

Enn så lenge, til det skjer noe spennende, vil jeg anbefale dere å klikke dere inn her, og høre intervjuet med Siri Hustvedt. Hun fascinerer meg på en merkelig måte – jeg vet jo strengt tatt så å si ingenting om henne, men allikevel. Hør og lær!

6 kommentarer Legg til din

 1. Signy sier:

  Du vet du bare kan gå inn på bibelen.no, ikke sant? 😛

 2. Lena sier:

  Er det Akilles du holder på med? Jeg har ikke fått den ennå. Skulle ta kontakt dersom den ikke har kommet innen 20/1, så hvis den ikke ligger i postkassa i dag må jeg sende en mail.

  Er den bra?

  1. kasiopeiia sier:

   Ja, det er Akilles. Jeg er ikke akkurat overbegeistret så langt, nei. Du får se – i det siste har i alle fall posten her hos meg vært SYKT treig. =/

 3. Lena sier:

  Hmm. Er den lang? Hehe;)

  1. kasiopeiia sier:

   Nope! 180 sider omtrent. Fort gjort!

 4. Lena sier:

  Fikk den i dag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s