Det kaller jeg storfangst!

Med en stappfull postkasse og lange armer kom jeg hjem i kveld. Jeg har vært på storhandel, men enda gjenstår flere innkjøp.

Som allerede nevnt er tiden inne for å kjøpe inn pensum – og det er ingen lek. Ikke mindre enn 21 bøker står på pensum i tillegg til fem kompendier. Så, jeg surfer Finn for det som er av brukte littvitt bøker og dealer for harde i livet. I dag endte jeg opp med to tunge poser, og en real bunke.  13 bøker har jeg nå, altså er det bare 8 igjen. Godt for lommeboka å vite!


Som dere ser ventet det også godsaker i postkassen her hjemme. Ikke mindre enn fire pakker hadde postmannen stappet nedi (i tillegg til en hentelapp som blir plukket opp i morgen!). Hva som er inni bøkene? Engelske pocket fra Bookdepository. Pensum? Nei. Men mange andre veldig fine bøker. Zadie Smith – The Autograph Man.  Alice Walker – The Color Purple. Adiga Aravind – The White Tiger. Zadie Smith – On Beauty.

Dessverre blir det nok en stund til dere får høre om disse bøkene. Jeg har, som dere antakeligvis har lagt merke til, litt annet som leses fremover. Men, helt «ferie» (vel, heller det motsatte) kan jeg jo heller ikke ta!

Pst! I dag har foreleseren snakket i fire timer om Jobs bok. I morgen skal han fortsette. Det må jeg si er for spesielt interesserte!

7 kommentarer Legg til din

 1. samadhi sier:

  Ah, det faget har jeg tatt. Hvilke bøker mangler du? Jeg har flere av den bøkene på bildet som du kunne fått for litt småpenger :p

  1. kasiopeiia sier:

   Jeg mangler følgende:
   Gengangere, Ibsen
   Moderne litteraturteori. En antologi
   Odysseen
   Kong Ødipus
   Den guddommelige komedie
   Tartuffe
   Send meg gjerne en mail om du har noen og er lysten på å selge meg se! 😀

   1. samadhi sier:

    Jeg har moderne litteraturteori, odysseen og kong ødipus – du kan få de for til sammen 150kr, hvis du vil 🙂 dumt at du har kjøpt soga om laksdølane – jeg breeeeenner etter å få den ut av huset mitt.. hahaha.. 😀 eirin.henriksen@gmail.com

 2. labben sier:

  Tilfeldigvis fikk også jeg akkurat fire pakker i postkassen fra bookdepository i dag =) Og en for to dager siden, og det kommer tre til. Ingen frakt, og de sender bøkene separat, slik at du får de fortest mulig. Det er genialt! Og billig.

  Jeg likte forresten «The White Tiger» veldig godt. De tre andre har jeg ikke lest, er Zadie Smith en forfatter jeg burde få med meg?

 3. BookDepository er rett og slett genialt 🙂 Jeg brukte Play endel tidligere, helt til jeg fant ut at prisene ofte var billigere på BookDepository og at jeg der også kunne få amerikanske utgaver.

  Amazon.com og Amazon.co.uk har også begynt med gratis frakt om man handler for over 250 NOK.

 4. Elida sier:

  Hmm, må definitivt sjekke ut Bookdepository:) Eg har høyrt eit eller anna om Zadie Smith, men ho virker interessant. Mrs Dalloway står ulest i bokhylla mi (brenner etter å bli lest) og Don Quiote (staves sikkert noko liknande) har eg lyst til å lese:)

 5. ellikken sier:

  On beauty av Zadie Smith er vidunderlig, men nedturen var enorm da jeg kjempet meg gjennom Autograph Man… Overhodet ikke samme klasse over de to bøkene. Gleder meg til å lese din dom 🙂

  White Tiger driver jeg og skriver bokomtale av nå, as a matter of fact 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s