Novelleuke: Oppsummering og kåring

Da har nok en uke gått – og jeg håper dere har blitt litt klokere og kanskje fått øynene opp for noe nytt?

Jeg synes det har vært utrolig morsomt å fokusere på noe spesielt, og håper dere også har likt denne formen for temauke. Kanskje suksessen kan gjentas? Jeg har kikket på mange noveller (en komplett linkliste finner dere litt lenger ned) og oppdaget flere nye og spennende forfattere og historier.

Målet var kanskje å dele noen skatter med dere, og dra frem noe nedstøvet og glemt fra mørke kroker – og det håper jeg jo jeg har klart. Det er selvfølgelig utrolig mange vakre noveller som hadde fortjent en plass her, men en uke er jo bare en uke – så om det er noen dere vil legge til som ikke har fått den oppmerksomheten den hadde fortjent, er det bare å legge igjen en kommentar, så skal i alle fall jeg ta en kikk. De novellene som fikk oppmerksomhet derimot er som følger:

  • Stockholm
  • Kysset
  • Det må ha vært ensomt der
  • Motell i vest

Så var det jo denne novellekonkurransen jeg har hatt gående en stund nå – og det er jammen meg på tide at vinneren blir kåret, premien avduket og ros blir tildelt alle. Det har vært mange gode bidrag, og jeg føler meg a) ikke god nok til å si hvilken som var best og b) ikke i stand til å finne ut om noen har hentet novellene annet steds fra – og med dette har jeg konkludert med at alle har vært dyktige og fortjent premie – og vinneren har dermed blitt kåret av random.org. Håper alle har forståelse for dette.

Det var 16 deltakere i konkurransen – kun én novelle per person – så de med flere noveller har ikke hatt noen større sjanse enn andre. Så, tallene ble plottet inn på nettet og den heldige vinneren ble nummer seks.

Gratulerer Mikkel, med følgende novelle:

Sommerfuglene har fløyet. Feriens forelskelse forbi.

I premie har jeg gått til innkjøp av en bok (selvfølgelig) og vi kan nå konkludere med at Mikkel snart vil finne Johan Harstads Ambulanse i sin postkasse. Gratulerer!

Da er denne novelleuken avsluttet, jeg håper dere har likt det – det har i alle fall jeg, så håper jeg dere legger igjen en kommentar og sier hva dere synes.

Én kommentar Legg til din

  1. Veldig bra! Har ikke lest mange noveller utenfor skolesammenheng, så synes det var flott med en slik introduksjon! 😉
    Er dypt skuffet over å ha tapt konkurransen, da! : p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s