Fortellingforviklinger.

En uke etter en mail fra samlaget dumpet ned i eposten min, satt jeg med den første boken mellom hendene. En novellesamling! Det passer jo fryktelig godt i disse travle pensumtider.

Jeg forsøker virkelig å lese for harde livet, men leser jeg noe annet enn pensuim nå om dagen får jeg dårlig samvittighet. Jeg har forsøkt å lese Odysseen på sengekanten og det funker godt, som innsovningsmiddel. Jeg har ikke kommet  lenger enn 13 sider, og det er mange, fullskrevne og langtekkelige sider igjen. Men, leser jeg side opp og side ned med krim eller andre lettleste bøker nå om dagen får jeg skrekkelig dårlig samvittighet.

Så, at Samlaget ville sende meg bøker kunne jo ikke jeg takke nei til (til tross for at jeg strengt tatt har nok uleste bøker liggende), og at den første boken jeg fikk var en novellesamling. Boken er skrevet av Lars Mæhle og er hans første «voksenbok». Han er kjent for boken bak filmen Keeper’n til Liverpool, Keeper’n til Tunisia. Novellesamlingen heter Korea, Noveller om kjærleik. Så nå ser jeg frem til korte avbrekk med vakker nynorsk og kjærleik fra Sunndalsøra (om vi skal tro lokalavisa).

Ellers må jeg nok innrømme at jeg skal forsøke å få Homer ut av senga mi, og heller kaste meg over en fengende og lettlest krim i kveld. Det vil kanskje gå litt saktere med Odysseen, men til gjengjeld blir nok både jeg og bloggen litt mer livlig av slikt.

Nå vil jeg høre – hva leser dere om dagen?

Pst! Jeg må bare få legge til hvor dårlig jer er til å lese flere ting om gangen. Da ser det jammen meg ut til at jeg verken får lest det ene eller det andre… Hvordan skal derre gå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s