Jeg er ingen multitasker.

Det går så sakte nå om dagen – og jeg leser flere bøker enn på lenge. Jeg håper dere kan bære over med meg enn så lenge!

Akkurat nå sitter jeg med følelsen av at jeg leser og leser, men allikevel kommer jeg ingen vei. Det er kanskje slik det skal være å studere litteratur? På bokelskere har ikke mindre enn tre bøker status som «leser» og da er ikke de to teoribøkene jeg leser med. Hvordan skal dette gå?

Dette er ikke ment som et stusselig klageinnlegg – heller som en unnskyldning på hvorfor det skjer lite her inne om dagen. Jeg nærmer meg slutten av Odysseen (vel, om en stund) og den skal dere selvfølgelig få høre om. Jeg har jo også fått en ny novellesamling dere skal høre få mere om når jeg har lest litt mer enn én novelle. Etter et par lange kvelder på sengekanten blir jeg nok også ferdig med krimen som får duge som underholdning nå om dagen. Til uken er det forresten bokbloggturné igjen – og jeg er førstemann ut, så på selveste Valentine får dere lese hva jeg synes om Kristian Klausens Akilles.

Så, enn så lenge får dere finne på noe annet – lese en bok eller tre kanskje? Men følg med, plutselig bobler jeg over av inspirasjon igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s