Cut the crap?

Pensum hoper seg opp og listen over andre bøker en drømmer om å lese blir lenger og lenger. Finnes det noen snarvei?

Vi har selvfølgelig bøker og større verk som tar for seg litteraturhistorien og kommer nokså detaljert innpå de største verkene opp gjennom historien. Men selv disse kan jo ta sin tid å lese, så finnes da det da andre muligheter?

I dag skal jeg lese ferdig Odysseen før jeg stikker på Biblitoeket på jakt etter noen bøker som Henrik Langes 80 romaner for deg som har det travelt. Denne er dog ikke helt hva jeg er ute etter – her får nemlig hver bok fire tegneserieruter hver. Men, det kan jo være morsomt!

En annen bok som muligens er i samme kategori er Pierre Bayards Hvordan snakke om bøker du ikke har lest? Kanskje ikke like tett knyttet opp til hver enkel bok, men ser allikevel morsom ut. Er det på tide vi kaster inn håndkledet og bare innrømme vi aldri kommer til å rekke og lese alt vi vil, og tillate oss noen snarveier?

Nei, jeg må si det er mange morsomme og lærerike bøker der ute, og egentlig bør jeg holde meg unna alt som likner biblioteker og nettbokhandlere, men lett er det jammen meg ikke! Så, dere skal få høre hva jeg fant på bilioteket litt senere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s