Har du sett en mammut?

Startsskuddet er gått og folk har inntatt bokhandlere. Ut kommer de med tunge poser og smiler – til tross for at man er noen kroner fattigere. Slik har i alle fall jeg det nå!

Mammut 2011Jeg antar de fleste av dere har fått med dere hvor gøy jeg synes det er å kjøpe bøker? Samlingen vokser skremmende fort, og til tross for at jeg leser mye og ofte klarer jeg ikke holde meg ajour. Men, det gidder jeg ikke være særlig trist for. Så, i dag har jeg vært innom tre forskjellige bokkjeder og fått med meg ikke mindre enn syv bøker og en gave hjem.

På bildet (som dere kan klikke på om dere vil se nøyere)  ser dere bøkene som i dag har blitt med i samlingen. Både skjønn- og faglitteratur, mye gøy å ta fatt på! Fargene er selvfølgelig nøye utvalgt – og her tror jeg det er flere godbiter!

Ellers kan det hende jeg må tilbake en annen dag, jeg tror nemlig noe av høstens pensum kan skaffes for en noe billigere penge.

Har du funnet noe på Mammut?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s