Lydbok på pensum?

En plan har gått opp for meg – jeg skal forsøke å høre deler av pensum på lydbok. Cappelen Damms nye «greie» Ordflyt gjør det superlett!

Slik Discman hadde jeg en gang i tiden....

I går fikk jeg en mail fordi jeg er med i en eller annen bokklubb (jeg klarer ikke å holde styr!). Der fikk jeg link til denne nye «greia». Jeg lastet ned programmet og sjekket det ut. Ordflyt går nemlig ut på å streame eller å laste ned lydbøker. Noen gratis og noen som koster. Foreløpig har de ikke kommet så langt at man faktisk kan kjøpe, så hva det vil koste vet jeg ikke.

Så, jeg kikket rundt i Ordflyts bibliotek, og det var ganske mange gratistitler å velge mellom. Ikke så mange som frister min smak, hadde det ikke vært for et pensum jeg skal gjennom fremover. Under «Fri avspilling» fant jeg flere av årets pensum bøker, og dette ga inspirasjon! Kanskje lydbok er måten å komme seg gjennom treige, tunge bøker som Don Quijote (som faktisk har en spilletid på 1 dag 16 timer og 14 minutter!!!)? Problemet er bare at jeg har verken mp3-spiller eller fancy mobil. Så nå sitter jeg, desperat på jakt etter a) en hobby jeg kan drive med samtidig som jeg hører på lydbok fra dataen og b) en fin, fancy og altfor dyr mobil!

Jeg skal definitivt gi lydboka et forsøk, og om det så må bli får jeg låne meg cder på bilioteket, få tilsendt en gammel, skranglete discman og gå rundt og rundt Store Lungegårds vannet her i by’n.

Pst! Har du lyst til å teste ordflyt? Klikk deg inn her! Det er faktisk mange fine bøker der óg, og man får høre klipp fra alle bøker man (i fremtiden) kan kjøpe!

Én kommentar Legg til din

  1. ellikken sier:

    Tja… Strikke verdens lengste skjerf? Eller sy endene sammen slik at det blir verdens lengste orm? Matche single sokker i Casa Ellikken?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s