Det vokser!

Det virker kanskje ikke sånn, men jeg er en aktiv bokelsker om dagen. Jeg leser, snakker om og tenker på bøker. Det er dessverre bare ikke så spennende å skrive om…

Ja, jeg leser mye om dagen, både pensum og andre ting. Til tross for dette har jeg konstant dårlig samvittighet for at jeg burde lest mer. Nå om dagen leser jeg Den Guddommelige Komedie og ymse noveller og essayer på pensum, og jeg må innrømme det ikke akkurat raser fremover med førstnevnte. Men, det går fremover!

På sengekanten (det er i hovedsak det eneste stedet jeg tillater meg å lese utenompensumlige bøker) leser jeg neste bok ut i bokbloggturnéen, nemlig boken om Natascha Kampuschs fangenskap. Spennende bok!

Som dere skjønner har jeg nok å lese, men selv om jeg gav bort én bok fra samlingen i går, har jeg jo klart å skaffe meg flere nye. På bildet ser dere samlingens siste bidrag. Tre bøker fra halvpris av mammut salget Studia har (da klarer jo ikke jeg å la være stikke innom). Vi som aldri sa hore er en bok fra samlaget som, i følge bokens bakside, er et svensk bidrag til kjønnsdebatten. Som skapt for meg med andre ord, og jeg gleder meg til å lese!

Jeg skal skjerpe meg fremover, og både lese og skrive mer! Enn så lenge kan jeg kanskje få høre hva dere liker best å lese om?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s