Som om det ikke er nok å smile for!

Påskeferien herjer, og folk bunkrer opp med den ene krimboka etter den andre. Foreløpig ingen krimbøker kommet over min terskel, men vi har da allikevel noe å smile for!

Jeg har tatt offisiell ferie fra studiene, og skal vie min leselyst kun på bøker valgt av fri vilje! (Luksus) Helt til over påske, da begynner eksamenskjøret… Men, jeg reiser ikke til det glade Østland før om noen dager (skal nemlig sørge for at alle får med seg gule lys innen påskeroen senker seg), men fri har jeg nå tatt meg. Så, i går var jeg på biblioteket og rasket med meg to bøker av Unni Drougge. Jeg har jo strengt tatt utallige bøker å velge mellom selv, men man får jo støtte oppom dette biblioteket.

Som om det ikke er nok rasket jeg også med meg det nye kulturmagasinet til Aftenposten, K, på butikken i går. Blir spennende å se! Og i dag, dumpet en novellesamling fra Samlaget ned i postkassen min, samt gavekortet jeg har ventet fra Tanum. Da blir det shopping på tredje påskedag, skal jeg si dere!

Har jo planer om å ta med meg en krim på hytta, når den tid kommer. Antakeligvis blir det en bok av GW Persson som pappa har liggende. Han så spennende ut på sist utgave av bokprogrammet i alle fall!

Skal dere lese krim i påsken?

Pst! Husk å følge meg på Bloglovin’!

2 kommentarer Legg til din

  1. Elida sier:

    Bokprogrammet såg eg og, og vart inspirert, men foreløpig inneheld min påskekrim Agatha Christie og Jo Nesbø, men innen mandag (då eg skal på biblioteket) kan alt skje!

  2. Elin sier:

    Jeg har aldri hvert noe glad i krim, for utenom Agatha C. da:) Denne påsken tenkte jeg å lese noen bøker fra noen roman-serier jeg leser, siden jeg henger litt etter på de seriene. Leser også andre bøker så det har det blitt til at jeg har bare lagt de på si da jeg har fått bøkene i posten, men tenkte å ta dem frem noen av de bøkene i påsken:) Deriblant noen fra fossefall og en annen serie som heter Stormvinder. Kjempe fin blogg du har:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s