Ingen tvil!

den

Roen senker seg og rolig musikk siver ut. Den ene siden slukes etter den andre og det finnes ikke noe særlig som er bedre enn dette.

Akkurat nå tenker jeg at det ikke er rart det er litteratur jeg vil jobbe med og bruke energien min på i fremtiden. Det finnes faktisk ikke stort som er bedre enn å la seg synke ned i en bok – et fremmed univers (som allikevel er så kjent (da jeg ikke leser fantasy)).

Hverdagene kan definitivt være preget av mye slit og ting man ikke synes er så morsomme. Nå er består jo i hovedsak min hverdag av å lese, men å lese noe man ikke kan velge selv fordi man  er ikke akkurat det samme. Selv om jeg synes det er helt fantastisk med slike kvelder som denne, bare lese i mange timer – er jeg dårlig til å faktisk sette meg ned å gjøre det. Når jeg først har havnet der går jo timene fort!

Så, dette  blir en nattlig påskehilsen med en oppfordring om at alle må ha en strålende påske og kose seg med gode bøker av fritt valg alle de kommende feriedagene man har både mulighet og lov til å la den ene timen etter den andre forsvinne i en bok (eller fem!)

Pst! Ikke tro at det blir helt stille her av den grunn. Har ikke mindre enn tre bokomtaler (fire, om jeg rekker en til før jeg drar på hyttetur) liggende i ermet.

Én kommentar Legg til din

  1. Anita sier:

    Så enig! God påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s