Ssh!

den

Det døde visst sakte men sikkert ut her. Jeg bader i sol, har konstant dårlig samvittighet og leser ikke annet enn kjedelige pensumtekster. Det går hardt utover bloggen.

Jeg får beklage at det er stille om dagen, men jeg leser lite og blir ikke akkurat mer inspirert av det konstante maset om eksamen. Det er stress, slitsomt og dessverre fryktelig kjedelig. Dette smitter visst over på andre ting man kan lese ellers. Det eneste jeg orker å lese er A-magasinet og å bla gjennom avisa til frokost. Slikt blir det ikke mye bokblogging av.

Jeg har to bøker som jeg skal skrive om til dere, så jeg skal forsøke å mobilisere lyst til det så raskt jeg klarer. Ellers er det jo bokbloggturné til uken, da får dere høre om en finfin bok!

Jeg håper dere andre også har sol og eksamenstress, så dere ikke egentlig har tid til å lese her – så er jeg plutselig tilbake igjen!!

Én kommentar Legg til din

  1. Beate sier:

    Eksamen, ja… det er en stressende periode. Kan du skjønne at jeg lengter tilbake til student-tilværelsen og har søkt på studier til høsten? Lykke til med innspurten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s