Kan ikke stå imot!!

den

Til tross for å tilbringe hele dagen på biblioteket, leser jeg ikke stort om dagen. Noen noveller leser jeg dog på sengekanten, de skal dere få høre om snart!

Eller, det er ikke sant. Jeg leser en del – men det er ikke særlig spennende å fortelle om. Jeg forsøker å være flink student som jeg tidligere har sagt, og det går i alle fall bedre nå enn tidligere i uken! Så, jeg karrer meg til et par noveller på sengekanten, og det er vel egentlig det jeg orker.

Men, jeg skulle innom bokhandelen etter jobb bare for å høre når Innsirkling 2 kommer i pocket (rop ut om du vet!!), men så kom jeg over noe fantastisk. En eske med ymse bøker satt ned til 49kr – og jeg tok et fint bilde! Men jeg klarte visst ikke å lagre det… Og før dere spør, selvfølgelig klarte jeg ikke stå i mot!

På bildet ser dere bøkene. Noen kjente jeg bør glede meg til, evnt. advares mot?

4 kommentarer Legg til din

 1. Elin sier:

  Har ikke lest noen av dem tror jeg he he:)

 2. labben sier:

  Forventes utgitt 06.06.2011. Og så må den sendes over fjellet.

 3. labben sier:

  Jeg leste forresten nettopp «Herr Han». Den var interessant i og med at handlingen både foregår i Nord og i Sør-Korea, men den var likevel ikke så god som jeg ønsket at den skulle være. Omtale kommer snart. Verd å lese siden den er kort, men jeg hadde ikke orket å bruke mye tid på den.

 4. Elisabeth sier:

  Jeg har lest Almaas sin bok. Var ikke sånn innmari begeistra mener jeg å huske.

  Likte debuten hans, novellesamlinga Costa del Sol. Der tar han odde situasjoner og kjører dem helt ut og enda lenger. Det begynner som kleint, men til slutt er alt så overdrevet at det blir morsomt. Det er litt samme med Sov eller snakk om kjærlighet. Det er småsært, men for meg greide den ikke alltid å komme over det kleine. Og jeg husker jeg tenkte at alle sexscenene i boka er som klippet ut av pornofilmer, lite troverdige i mine øyne. Blir artig å høre hva du synes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s