Sniktitt inn i bransjen

Som en ivrig bokblogger med beskjedene drømmer om å ende opp i bokbransen er jo Forlagsliv en blogg (eller 30) man må få med seg!

Jeg regner med at det ikke er bare jeg som har fått med meg denne blogg»portalen» Cappelen Damm har startet. Det er en kikk inn mellom forlagslivets lukkede korridorer – og vi kan lese tanker fra både forfattere, redaktører og grafikere, for å nevne noe!

Ellers er jeg tilbake på biblioteket, men det er dessverre lite spennende å melde. Jeg leser og leser, men lite verdt å fortelle om. Snart ferdig med den treigeste krimen jeg har lest noen gang, så skal forsøke å lese et par tynne bøker fremover, så det blir litt liv her i alle fall!

Husk at dere kan følge meg på Bloglovin’!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s