Min nye bokvenn?

Jeg liker bøker, og jeg liker blader. Dermed er jeg ekstra glad i blader om bøker – men foreløpig har jeg til gode å finne min sjelevenn!

Det finnes mange tidsskrifter/blader/magasiner for oss litteraturelskere. Noen har kun litteratur, andre er litt «bredere» enn som så. Jeg må få innrømme, det er nesten flaut hvor få av alle disse jeg faktisk har lest. Ingen leser jeg fast. Om dette skyldes at jeg a) ikke spanderer på meg slikt eller b) ikke funnet noen verdt mine penger, må jeg nok lande på siste alternativ.

Jeg har lest både Vagant og Bokvennen, men jeg føler ingen av disse har truffet meg spesielt. Det blir fort for sært, for gamle menn og for lite av dagen i dag og nye stemmer og bøker. Selvfølgelig finner man alltid noe spennende, men som helhet frister de ikke særlig, da kjøper jeg heller en bok.

Så, hva vil jeg ha? Jeg vil ha en blanding av nyheter, noveller, forfatterintervjuer og titt inn i bransjen. Er det noen tidsskrifter for meg, tror dere?

Pst! Jeg har forresten registrert bloggen min på Bloggurat.

Én kommentar Legg til din

  1. Kathleen sier:

    Jeg abonnemerer på Vinduet. Hadde jeg hatt råd (og tid) hadde jeg abonnemert på Vagant også. Bokvennen har jeg ikke mye erfaring med. Men det beste litteraturtidsskriftet er Bokmagasinet som kommer som bilag til Klassekampen hver lørdag! Det første jeg gjør når jeg våkner på lørdager er å løpe ut og hente den. Det burde du prøve.

    Jeg har også tenkt å kanskje lese noen utenlandske og da tenker jeg selvsagt først på New York Times Books Reviews.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s