Live from Lillehammer

den

Det blogges og rapporteres for harde livet fra Litteraturfestivalen på Lillehammer nå om dagen. Selv sitter jeg i Bergen, men følger flittig med.

Akkurat nå har Kulturhuset startet en 2 timer lang direktesending fra Lillehammer. Det er jo morsomt, men hva skal man gjøre mens man hører på radio i to timer egentlig? Jeg har ingen utsikt å skryte av og spiller nok mobilspil som det er.. Jeg skal gjøre et forsøk å holde dere oppdatert.

I går ble jo en pris utdelt, og boken som vant ungdommenes litteraturpris var Fittekvote. Det er vel strengt tatt den eneste av de nominerte jeg hadde lest, men jeg likte den og skjønner godt at denne appellerer til ungdommer. Selv har jeg faktisk sendt min bok videre til min lillesøster (som ikke leser stort), og også hun var begeistret.

Nok anekdoter. Nå skal jeg høre på radio og forsøke å snart bli ferdig med Lolita. Det går skrekkelig sakte nå om dagen, dessverre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s