Remember Me?

Morsom, romantisk og lett fordøyelig. Nok en gang har chick-litt dronning Kinsella skrevet en herlig bok! Jeg har lest Remember Me?.

Sophie Kinsella er vel blant de mest kjente chick-litt forfatterinnene nå om dagen. Hun har blant annet skrevet shopoholiker-serien om Rebecca Bloomwood. Denne boken, Remember Me?,  er ikke med i denne serien, men en selvstendig bok. Den er skrevet i 2008 og jeg har lest den på engelsk i en utgave gitt ut på Blackswan publishing. Boken er forøvrig også utgitt her til lands under tittelen Husker dere ikke meg? i 2009.

I Remember Me? blir vi kjent med Lexi. Hun våkner opp på sykehuset og husker ikke en eneste ting fra de tre siste årene. Raskt finner hun ut at hun er suksessfull, vakker (og tynn, selvfølgelig) og gift med en skikkelig kjekkas. Men, hva har egentlig skjedd de tre siste årene hun ikke kan huske og er egentlig alt så fantastisk (og bedre enn på film!) som de virker i begynnelsen?

Dette er akkurat slik en chick-litt skal være. Den er lettfornøydelig, morsom og til tider nokså klissete. Allikevel er det deilig å sluke noe sånt etter et halvår med Aristoteles, Dante og andre tungvektere. Det er feelgood i hver eneste side, og blir en velfortjent pause fra mye annen tidkrevende litteratur.

Dette er definitivt en fin bok å ta med på hytta, syden eller andre steder man trenger enkel og grei, sjarmerende underholdning!

Én kommentar Legg til din

  1. MartChan sier:

    Æ læste den på en liten tur fra Tromsø til Svolvær for unnerholdning. Og æ elska dn :3 Æ har løst til å lese flere av slike bøker, har du noen gode?

    MartChan ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s