Boksykkelen

Som jeg tidligere har skrevet, har Vestby én ting å by på – nemlig loppemarked. Jeg har vært 2 av 2 dager og er nå 24 bøker rikere!

imageI går regnet så det sprutet. Det var ikke særlig stemning, og de obligatoriske loppisvaflene måtte jeg selv steke da jeg kom hjem. Allikevel fikk jeg rasket med meg 4 bøker.

I dag tok jeg beina fått på ny sykkel (hurra!) og satte kursen mot Vestby Prestegård. I dag var det strålende vær, mange folk og god stemning. Da var jeg i humør til å lete litt mer, og jeg fant jammen meg noen bøker da óg – 19 stykker for å være presis.

Så, var det noen kupp? Selvfølgelig. En del pensumbøker til høsten,  noen jeg ikke aner noe om og kjentfolk som Knut Faldbakken og Mirijam Kristiansen.

Som dere skjønner er jeg tipp topp fornøyd med fangsten – og måtte ta skrytebilde med den nye sykkelen på vei hjemover.

Er det noen andre som har brukt pinsen på loppis kanskje?

Pst! Og ja, jeg vurderer å starte et syklende bibliotek – som selvfølgelig da skal hete Boksykkelen. Fint tilbud? Det vil jeg påstå!

3 kommentarer Legg til din

 1. annebloggen sier:

  Kommer Boksykkelen en tur til Vadsø? Det blir en fin tur!

  Vi (speidergruppa mi) har loppemarked jevnlig. Og et (litt for) stort loppelager. Vi har en stor, fin boksamling også. Den minker liksom ikke for vi selger noen og får inn noen hver gang. Men nå ble jeg inspirert, og fikk en glitrende ide: Hvis jeg sender ungdommene ut på sykkel rundt i byen med bøkene, er jeg sikker på at folk blir sjarmert i senk og kjøper villig!
  Kos deg med bøkene:-)

 2. Blid jente og fin sykkel. Men Vestby har vel litt mer å by på. Har dere ikke fått en flunkende ny og DIGER bokhandel i Vestby Outlet ?

 3. Sesselja sier:

  Herlig! Og du må selvsagt gjøre alvor av boksykkelen. Tenk så fantastisk å bli møtt av et syklende bibliotek.
  Jeg har vært på bokloppis på biblioteket selv, og kom hjem med 13 bøker. Og det er etter de 60 jeg kjøpte på forrige bokloppis der …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s