K for K!

Dette blir nærmest for reklame å regne – men jeg har kjøpt det helt selv, for ikke mindre enn 29kr(!!!). Bare hør her.

K er Aftenpostens nye kultursatsning – det regner med at dere har fått med dere. Det er månedlige nummer med film&tv, musikk, teater, kunst, arkitektur og selvfølgelig Litteratur. Og denne måneden må jeg bare få si det er riktig så mye moro å lese!

Olaug Nilssen har f.eks. skrevet en tekst om hennes opplevelse rundt boken hennes Få meg på, for faen som både er blitt teater og film. Morsom lesning. Vi kan også kose oss med anmeldelse av flere bøker jeg har lyst til å lese (Edy Poppy og Haruki Murakami) samt et godt intervju med Joachim Trier.

Da  regner jeg med at alle stikker innom Narvesen i morgen og rasker med seg K og at jeg hører fra Aftenposten for å få en velfortjent klapp på skulderen!

Én kommentar Legg til din

  1. Beate sier:

    Denne kjøpte jeg tidligere i dag, og ligger klar til helgekosen på sofaen 🙂 Det første nummeret med Seinfeld på forsiden likte jeg også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s