Nok et familiemedlem

den

Det er ytterst sjeldent jeg spanderer på meg en hardcover til full pris. I helgen slo jeg til og brukte opp resten av gavekortet hos Tanum på Edy Poppys ferske, mye omtalte novellesamling Sammen.Brudd.

Nå skal jeg en noen dager på hytta, og Edy Poppy er med blant de utvalgte som skal få bli med. Jeg synes jeg foreløpig har lest alt for lite i sommer, men vet ikke om det blir så mye mer de kommende dager med småbarn i følget.

Jeg vil gjerne høre hva dere leser i sommer!

Pst! Husk å følge meg på Bloglovin’!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s