Sommertipset, sand mellom tærne

Noen late dager på hytta, gjør meg til en dårlig blogger. Så, i et forsøk på å holde dere som ikke er på hytta med selskap vil jeg komme med et lite boktips!

Jeg antar at de fleste av dere har fått med dere filmen med kjekkasen Leonardo DiCaprio The Beach. Men hvem av dere visste at dette faktisk er en bok?

Tenkte meg det… Stranden (som den heter på norsk) er skrevet av Alex Garland og ble utgitt her til lands i 1999. Til tross for at dette er å finne på en rekke billigsalg til ikke mindre enn 20kr, er dette faktisk en riktig så god bok.

Nå er det noen år siden jeg leste den, men den er enda mer psykotisk til tider, enn filmen er (for dere som har sett den) og er passende for dere som ønsker en spennende reise til et Thailandsparadis i sommer, men har verken råd eller behov for hai, dop og andre farer.

2 kommentarer Legg til din

  1. siljeblomst sier:

    Den er det lenge siden jeg har lest! Men jeg har en paperback – utgave med litt skriblerier (fysj a meg!) fra en Paristur 🙂 Husker jeg likte boka bedre enn filmen.

  2. Lena sier:

    Denne boken er den eneste boken en av venninnene mine har lest, så hun dro med hele jentegjengen for å se filmatiseringen på kino. Hun prater fremdeles om de irriterende endringene fra bok til film i dag, hva er det nå? 10-12 år senere:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s