Feriemodus inntatt

Jeg ligger vertikalt på sofaen, forsøker å holde Murakamis siste murstein i været. Det er stille på nett, få oppdateringer på facebook og lite blogging. Det er vel ganske greit, egentlig!

Jeg skjønner det er flere enn meg som nyter late, varme dager i ferieNorge om dagen. Selv har jeg jo, som sagt, begynt på Murakamis 1Q84, så jeg har jo nok å drive med om dagen. Men, i går brukt jeg litt tid på å lese i Aftenposten, og der var det en kronikk av Jan Kjærstad (som jeg forøvrig synes er litt kjedelig ellers), som er lesverdig og jeg vil dele med dere. Her er den å finne.

Da legger jeg ned dataen og fortsetter inn i Murakamis vidunderlige univers. Husk solkrem!

Pst! Husk at du kan følge meg på bloglovin’!

2 kommentarer Legg til din

  1. May Brit sier:

    Har du lest Norwegian wood? Jeg begynte på den, hadde fått masse anbefalinger. Men jeg stoppet midtveis og har liksom aldri kommet videre. Men føler at den kanskje blir bedre om jeg bare kommer over «kneika»..:)

    1. kasiopeiia sier:

      Ja, Norwegian Wood var mitt første møte med Murakami – og gav definitivt mersmak! Det står som en av mine favoritter av hans bøker, men han er jo litt sær – så ikke sikkert det passer for alle… 1Q84 er i alle fall topp så langt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s