Smak på dette du…

den

Jeg er riktig så begeistret for Murakamis 1Q84, og jeg er glad for at jeg fortsatt har godt over halvparten av boken igjen. Enn så lenge skal dere få en liten smakebit.

 «»Min godeste Tengo, la oss si det slik: En himmel med en enkelt måne på, det har leseren sett så det holder. Enig? Men to måner som sitter side om side på samme himmel, det har de neppe sett før. Og når en roman kan by på noe leseren aldri tidligere har sett, da gjelder det å kjøpe på med en mest mulig presis og detaljert skildring. Det som kan utelates, det som ofte utelates, er beskrivelser av ting og fenomener leseren kjenner ut og inn fra før.»» Murakami, s.231

Murakami skriver ypperlig, og både i form og innhold er det så gjennomarbeidet at jeg nesten får gåsehud i nakken! Han må leses oppmerksomt, og det er utallige detaljer som plukkes opp gjennom hele boken. Les!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s