Bokbua i Åmot

Det er sommerferie og jeg ferierer litt rundt i landet. På tirsdag satt vi kursen mot Modum kommune og kom over en velfylt bokbu, for å si det mildt!

Her tenkte jeg det i hovedsak skulle være bildene som skulle få fortelle. Men jeg må få legge til at den var litt i drøyeste laget for meg, den var rett og slett for full og for rotete. Om det er noen bøker verdt å få med seg inne i kaoset er sikkert og visst, men å finne de…. Lykke til!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Om jeg fant noen bøker? Det er jo selvfølgelig spørsmålet. Men den gang ei. De eneste bøkene jeg fant av interesse var noen pensumbøker jeg kjøpte tidligere i sommer. Og ja, dette er i Åmot ja, som i boken Anarchy in Åmot, om noen skulle få lyst til å ta turen.

2 kommentarer Legg til din

  1. Julie sier:

    Oisann… Det var litt drøyt. Bøkene ser jo lettere mishandlet ut.

  2. Elisabeth sier:

    Jøss… jeg bor i Drammen, det er jo bare en halvtime unna, men har aldri sett denne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s