Velkommen tilbake!

Sommerferien er over, butikker bugner over av alt man angivelig må ha til skolestart, og pensum er nesten i boks. Jeg er tilbake i Bergen.

Det er litt rart. Lenge har jeg gledet meg til å komme tilbake til Bergen, nå er jeg endelig på plass – og det føles litt rart og tomt. Men, jeg fortviler ikke. Det er jo tross alt bare én time siden pappa begynte på tilbakeveien, og litt omvendingstid må en vel regne med. Heldigvis har jeg mye som kan holde meg med selskap. Postkassen var fylt til randen – og ikke mindre enn 8 bøker ventet på meg.

Samlaget har sendt meg en spennende bok, Glødepunkt. Siri Hustvedts essaysamling har jeg bestilt selv fra BookDepository – jeg klarte ikke la være. Hallo, elsk meg da, skulle vært med i bokbloggturnéen tidligere i vår, men ble forsinket. De tre siste bøkene var en gledelig overraskelse – da jeg visst vant en konkurranse hos Gyldendal. Hurra!

Ellers kan jeg melde at pensum nesten er i boks. I fjor var det jo stor suksess å etterlyse de resterende bøkene her, så jeg prøver igjen. Om noen har Strindbergs Et drömspel (enten på svensk eller norsk), Berthold Brechts Den kaukasiske krittsirkel eller Feministisk litteraturteori liggende (gjerne alle tre på en gang!!) – rop ut!

Nå regner jeg med at jeg skal komme tilbake til hverdagen, og med det følger gode blogg- og leservaner. Håper dere følger med utover høsten, jeg skal love dere det kommer mer enn bare pensumsnakk!

Én kommentar Legg til din

  1. Anita sier:

    Alltid gøy med bokoverraskelser i postkassa! «Nattefokk» er veldig bra, forresten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s