Høstens våte drømmer

Det er nesten så jeg drømmer om nye bøker, bakgårdssalg og debutanter om dagen. Høsten er virkelig tiden for bokelskere – det er så mye som skjer! Dessverre er det også tiden for skolestart…

Jeg leser meg gjennom den ene katalogen etter den andre. Skal si forlagene legger mye jobb i disse presentasjonene. Og jeg svelger det på høykant – med et smil om munnen. Nye navn memoreres, boktitler blir notert ned, og jeg teller ned til høstens første utbetaling skal komme fra lånekassen. Heldigvis har jeg nesten ingen flere pensumbøker å kjøpe… desto flere å lese, kanskje.

Det er utrolig mye gøy – jeg skulle virkelig jeg kunne brukt all min tid på det. Lese, oppdage og utforske. Norsk samtidslitteratur er gøy, skal jeg si dere! Mye morsommere enn pensum, det er i alle fall sikkert..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s