Helgetips!

For noen uker siden bestemte jeg meg for ikke å brukte penger på en tvboks fra Get, RiksTV eller noen andre som vil stjele oppmerksomheten min. Jeg bestilte meg heller noe å lese på!

Det er ikke for å skryte, og heller ikke for å gi dårlig samvittighet. For jeg er en racer på gratis nett-tv (noe som vil si jeg ser alle tv3produksjoner og det meste nrk har å by på). Allikevel forsøker jeg å ikke fordumme meg ytterligere, og bestilte heller abonnement på to ting jeg har lyst til å lese mer av; Aftenposten K og lørdagsutgaven av klassekampen.

Nå er det lørdag, jeg er ferdig med dagens jobbing og er klar for å synke ned i sofaen med første klassekampen jeg har funnet i postkassen. Jeg må først bare få skryte, og anbefale alle og i det minste raske med seg dagens når de er innom butikken, om man ikke føler seg vågal og lysten på et abonnement.

Hovedgrunnen til at jeg bestilte akkurat klassekampens lørdagsnummer er bokbilaget deres. Det er knall!, rett og slett. I dag kan de også skryte med et essay fra Knausgård selv, som skriver om hendelsene 22. juli, og tiden etterpå.

Da koker tevannet, og jeg trekker meg tilbake til de myke putene. Løp og kjøp!

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s