Vær lutter øre

Vi kan være glade vi har internett nå som høsten kommer, og vi kan gjenoppleve det beste, eller det vi gikk glipp av, fra sommeren. Jeg hører podkast!

Jeg har sagt det før, men det kan faktisk ikke gjentas mange nok ganger, til tross for at jeg føler meg litt som en gammel tante. Radio er topp! Jeg liker faktisk ekstra godt å høre det på podkast – nei, ikke nettradio men podkast. Musikken er borte, og du får det renspikket og høykonsentrert. Supert!

I det siste har jeg hørt på flere av opptakene av Sommer i P2. Én time satt av til én persons utgreiinger om.. seg selv, i hovedsak. Altså den norske versjonen av der Knausgård snakket tidligere i sommer (som forøvrig var det essayet som ble gjengitt i Klassekampen sist helg). Selv om Knausgård ble kapret av svenskene, er det mange spennende mennesker som har utlevert seg og sitt her til lands også. Jeg kan nevne forfattere som Selma Lønning Aarø, Agnes Ravatn, Frode Grytten og Gunnhild Øyehaug. Det er også mange andre spennende mennesker som faktisk har noe å si.

Selv bruker jeg itunes for å finne disse, og jeg skal love deg de er godt selskap til oppvasken – uansett om det er snakk om erotiske noveller eller barnslige sommerminner!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s