Fredagsfilm!

Det er fredag, helgen starter og man kan gjøre hva man vil.Se en film, kanskje?
Om man vil ut av huset, må jeg få slå et slag for filmatiseringen av Olaug Nilsens roman Få meg på for faen. Dere husker kanskje jeg så den i sommer? Den er morsom, pinlig og passer godt i kinosalen.
Om man har lyst til å holde seg hjemme er endelig Norwegian Wood kommet på dvd. Selv rasket jeg med meg denne fra platekompaniet i går, og skal se den så fort anledningen byr seg!
hvilken film skal du se i helgen?

2 kommentarer Legg til din

  1. Jeg så Få meg på for faen på kino forrige helg, jeg er enig med deg i at den kan anbefales. Hvis man blir veldig lett flau og ikke tåler å høre om sex og pikk-Alma så bør man kanskje velge seg en annen film.

    Vi var en venninnegjeng som brått bestemte oss for å ta en tur på kino. Vi humret litt da vi satt oss ned i kinosalen for jeg tror vi var de eldste der inne. Fin film, jeg lo godt flere ganger og tenkte at når mine søte små kommer i tenårene så skal telefonen sperres for «servicenumre» 😉

    Norwegian Wood har jeg fått anbefalt, da i bokform, av en av mine venninner. Det er kanskje på tide at jeg finner ut hva som er så populært med Murakamis bøker.

    Riktig god helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s