Ukens første avsnitt #4

Nok en gang er det mandag, og i dag har jeg vært så utrolig flink student at jeg ikke har ord. I går kveld kom jeg forøvrig godt i gang med å lese utenompensumlige bøker óg, så her skjer det ting!

Jeg begynte i går på en lettlest underholdningsbok – noen sånne innimellom er nødvendige avbrekk fra alt annet. Det viser seg at jeg har lest noe av forfatteren før, nå jeg leser på boken. Kajsa Ingmarsson har hatt stor suksess i sitt hjemland, Sverige, med boken Små sitroner gule som jeg leste for mange år siden. Bøkene hennes er søte, og lette å svelge. Akkurat det jeg trenger nå.

Så, hver mandag poster jeg det første avsnittet i en bok. Noen ganger er det boken jeg holder på å lese, andre ganger er det andre bøker jeg har lyst til å få dele litt av. Jeg vil gjerne at flere henger seg på, del – og legg igjen en kommentar her, så lager jeg en liste nederst! Så, Kajsa Ingmarssons siste bok Skjebnehjulet går som følger:

«Hun vrengte av seg ryggesekken og satte den ved siden av inngangen. Det var tussmørkt der inne, og hun blunket noen ganger inntil øynene hadde vent seg til det svake lyset. Mannen satt på gulvet midt i rommet med korslagte ben. De bare føttene stakk frem under kjortelen. Håret var samlet i en flette på ryggen, og den magre brystkassen hevet seg for hvert åndedrett han tok.»

Har du lyst til å vite mer om Skjebnehjulet? Trykk på bildet til høyre, så kommer du rett til forlagets omtale av boken.

Nå er det din tur til å dele!

3 kommentarer Legg til din

  1. Elida sier:

    Mitt er publisert:-)

  2. Eva @Tanz sier:

    Det var då ein snodig type.
    Mitt avsnitt er også publiser 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s