La oss spole to dager tilbake

31. august. Til tross for at jeg er i Bergen, skal vi holde oss til Oslo. Skjønner dere hvor jeg vil? Jeg har vært på kino og sett Oslo 31. august, selvfølgelig!

Reprise, er en av de fineste norske filmene jeg vet om. Endelig har Joachim Trier laget en ny film, og for to dager siden hadde den premiere. I går kveld var jeg på plass i kinosalen.

Oslo 31. august er en sterk skildring av Anders som har vært 10 måneder på avrusning. Nå skal han opp å stå på beina, få seg en jobb og få skikk på livet sitt igjen. Lettere sagt enn gjort. Vi følger han ett døgn i Oslo – som er gjort på en effektfull og sterk måte med vakre mange bilder.
Vi bokelskere vil også dra kjensel på en annen karakter i filmen, nemlig Thomas, som spilles av Hans Olav Brenner. Morsomt.

Siden dette er en bokblogg må jeg jo også få legge til at filmens manus, i utvidet variant, samt intervju med regissør og manusforfatterne er utgitt i bokform hos Tiden forlag. Sikkert spennende lesning, det óg – men synes du det blir litt i tørreste laget, kom deg i kinosalen!

Én kommentar Legg til din

  1. ellikken sier:

    Reprise skjønte jeg ingen verdens ting av. Jeg skjønte i alle fall ingen verdens ting av det fantastiske ved den. 31. august må uansett sjekkes ut, men jeg tror jeg sparer pengene mine til den er tilgjengelig på dvd-leie 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s