Aldri nok!

Søndager kan brukes til så mangt. Ligge langflat i sofaen, lese pensum eller gå på loppemarked er noen av alternativene. Jeg har vært på bokloppis!

image Krok og Krinkel (facebook) er en nyoppstartet bokkafé her i byen. I dag fristet de med bokloppis, og jeg tok med meg en god venninne og hamstret et par bøker.

Så, hva fikk bli med i posen hjem? Til tross for at jeg enda ikke har lest noe av henne, begynner jeg å få en anseelig samling med bøker av Bjørg Vik. Samlingen ble i dag utvidet med to bøker.
En annen forfatter jeg stadig drar med meg hjem, men også har lest for lite av er Knut Faldbakken – hans Når jeg ser deg er nå å finne i hylla.
Roald Dahl er en forfatter jeg foreløpig nesten bare har lest barnebøker av, men er uhyre nysgjerrig på. Da jeg fant hans «eneste voksenroman», Onkel Oswald, kunne jeg ikke la være å ta den med meg hjem.
Boken Kjærlighet for viderekomne måtte rett og slett også få bli med da jeg leste følgende: «Kjærlighet for viderekommende er en roman for alle som har hatt mann.»
De to siste bøkene er skrevet av Merete Morken Andersen og Kristin Marie Berstad.

Jeg gleder meg til å lese, jeg er bare så skrekkelig dårlig til å gjøre det om dagen… Har noen av dere vært borti noen av disse?

3 kommentarer Legg til din

  1. May Brit sier:

    Har ikke vært borti noen av nevnte bøker. Men bokcafé med loppis skulle vi hatt her i byen også, høres koselig ut:)

  2. Jeg har heller ikke lest noen av bøkene men jeg må si at bokcafé hørtes ut som en helt fantastisk koselig greie 🙂 Ser ikke for meg at det kommer i den lille byen vår med det første, skal jeg til Bergen så må jeg passe på å få tittet innom der.

  3. ellikken sier:

    Siden jeg leste fire bøker av Bjørg Vik i august, er jeg bare NØDT til å spørre: Hvilke bøker av henne kjøpte du??? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s