Ukens første avsnitt #8

Forrige uke spanderte jeg på meg siste bok ut om Jarle Klepp. I helgen begynte jeg å lese, men helt overbevist er jeg faktisk ikke. Slik begynner det hele:

«Under store deler av min barndom, som fant sted i Norge gjennom 1970- og 1980-årene og inneholdt mye mer enn hva jeg fikk med meg, pleide pappa å dra til noen venner av mine foreldre i helgene for å drikke.
Jeg tenker mye på dette.»

Dette skal ikke bli en omtale eller noe slikt, men dere skal selv få lese litt av boken. Hver uke (nåja, nesten) poster jeg åpningsavsnittet på en bok jeg leser, har lest eller gleder meg til å begynne med. Dette kan være en god måte å få øynene opp for nye bøker, så jeg vil jo selvfølgelig at dere andre også skal gjøre det – så lager jeg en liste fortløpende.

Én kommentar Legg til din

  1. Marte sier:

    Denne boka skal eg lese snart! Skriv gjerne omtale når du er ferdig vel.
    Eg lika at d e andre litt.vit.-era som bloggar! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s