Et ventebilde

Jeg vet jeg ikke er den eneste som venter på Knausgårds siste bok i Min Kamp-serien. Til tross for at den kommer skremmende nær eksamen kan jeg nok ikke vente med å lese den. Enn så lenge får vi lese pensum!

Det er kanskje ikke alle som har pensum og lese på, så til dere tenkte jeg å gi dere et bilde dere kan kose dere med.

Bildet er av Espen Stueland, Olav H. Hauge og Knausgård. Bildet ble tatt i 1991, og er nå å finne i boken til Asbjørn Jensen, et album med bilder fra Bergen på den tiden. En morsom bok med miljøet man leser om i bind fem.

Jeg håper jeg kommer sterkt tilbake snart, men nå går det trått med lesinga. Enn så lenge bør dere legge igjen en kommentar på DETTE innlegget – og kanskje vinne en bok! God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s