Og vi leser!

I frykt for at dere skal dø av kjedsomhet og skuffelse når dere kommer inn hit, kaster jeg meg på en spalte, for anledningen. Spørsmålet er: Hvilken bok leser du nå?

Spørsmålet kan vel besvares med; hva leser jeg ikke nå? Det er jo, i og for seg, skrekkelig mye det óg – men jeg føler at jeg leser så mye, så mange steder, alt på en gang – uten å egentlig føle jeg leser noe. Det er det som kalles pensum, ja. Jeg leser helt absurde, avantgardistiske dikt som jeg skriver barnslige kommentarer om i margen. Jeg leser om de som skrev disse merkelige diktene. Jeg leser Raskolnikof (Som den heter i min utgave) og har foreløpig ikke opplevd noen særlig «ut av meg sjæl» opplevelse med den. Jeg var forresten skikkelig glad da jeg ble ferdig med den, selv om det bare var første bind.

Det mest spennende jeg leser (men ikke burde lese (akk, er det ikke alltid sånn her i livet!?)) er en bok som dumpet ned i postkassen min fra Samlaget i går. Boken er dansk (opprinnelig) og er skrevet av Pia Tafdrup. Stjerna utan land er foreløpig en bok jeg liker riktig så godt, og håper den avslutter like godt som den starter. Stay tuned!

For å se hva andre folk leser nå om dagen kan du kikke på Anettes bokbole. Du kan jo selvfølgelig gjerne legge igjen en kommentar og fortelle hva du leser akkurat nå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s