Gå til Biblioteket

Da jeg var mindre tilbrakte jeg timesvis på biblioteket. Det er virkelig stedet som rommer alle verdens historier – bokstavelig talt. Jeg forsøker å gå dit oftere.

Det er fort gjort å glemme hvor fantastisk biblioteket er. Alt hva man kan få låne der. Gratis! Et fint sted for litt rolig lesetid. Jeg har aldri vært så opptatt av biblioteket som oppholdssted, men nå som jeg med årene har vært på flere enn de nærmeste bibliotekene hjemme (hei Ås og Vestby bibliotek!), liker jeg å se hvordan andre biblioteker ser ut.

Det er en så god atmosfære på biblioteket. Den gir en lyst til å ta opp den ene boken etter den andre, og drømme deg bort – time etter time. Men, hvor ofte er det man kan gjøre det da?

I dag er det lørdag, og jeg skal ta turen med min søster og min nevø som er på besøk i byen. Tilbake på barneavdeling vekkes utallige minner, og man finner mange glemte skatter man en gang forgudet. Så til alle som lurer på hva en skal fylle lørdagen med – gå på biblioteket vel! Stikk innom en rask tur og ta med en liten novellesamling, eller bli der hele dagen og la hverdagen forsvinne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s