Siste sjanse til å vinne!

Huhei hvor det går! Ser nå at jeg sa jeg skulle trekke vinneren for Gi borten forrige mandag – her flyr visst tiden. Så, for å gi noen siste sjanse til å delta i konkurransen, trekker jeg vinnerne i morgen – har bestemt meg for å gi ut to eller tre bøker, alt etter som hvor mange det blir til sammen. Så, i dag må du legge igjen en kommentar her!!, krysse fingrene og håpe på det beste, så blir vinneren annonsert i morgen! Lykke til 🙂

Har du alt deltatt? Husk at du kan følge meg på Bloglovin, jeg skal snart forsøke å kline til med mye spennende skriverier igjen!

God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s