Snart er det oss, med en vri!

Til tross for at jeg er skrekkelig glad i å skrive, blir en noen ganger litt lei. Så, inspirert av fine videoomtaler av bøker – tenkte jeg å prøve meg.

Snart er det oss er en novellesamling skrevet av Ida Zachariassen Sagberg, eller ziarah som hun skriver under på bloggen sin. Jeg har altså forsøkt noe nytt, nemlig å komme med omtalen på en film! Foreløpig er jeg er ikke helt overbevist, det skal være sant og visst – men moro med litt variasjon. Eller hva? Se videoen og si hva dere synes!

3 kommentarer Legg til din

  1. Så koselig å se deg! Jeg er veldig glad i videoer innimellom vanlige bloggposter og jeg syntes du klarte deg bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s