Ventetiden

Nei, jeg snakker ikke om advent – men tiden frem til Knausgård sin siste bok kommer i bokhandelen. Vi teller ned til 17. november.

Så, i stedet for å synge koselige sanger, tenne lys og spise småkaker – hva fyller man ventetiden med? Vel, for min del er det oppgaveskriving. Oppgaveskriving som aldri har gått så dårlig. Men, det må gjøres – og skal jeg få tid til å lese de 1120 sidene og ha råd til å kjøpe meg boka, kan en ikke gjøre annet enn å sitte hjemme og skrive til krampa tar en.

image

Det er vel ikke bare jeg som gleder meg?

Én kommentar Legg til din

  1. Eirin sier:

    Jeg begynte først å lese Min Kamp i vår, og etter bok 4 var jeg utmattet, så nummer 5 står ulest og ventende i hylla. Men den skal leses etter eksamen – og så håper jeg at avslutningen ligger under juletreet 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s