Juletiden vi har i vente

Én måned igjen til julaften – og det er nok som skjer til å ta knekken på de fleste. Jeg får lest lite, men har knekt ut noen kjekke førjulsting her på bloggen allikevel!

Selv er jeg opptatt av julegaver nå om dagen. Hvem skal få hva, og så videre. Så, jeg tenkte å lage noen innlegg med julegavetips – foreløpig har jeg kommet på 8 punkter, så disse kommer fortløpende nå i god tid før jul.


Jeg forsøker også å få igang en konkurranse der dere kan stikke av med en finfin premie –  men jeg venter fortsatt på svar fra samarbeidspartneren min. Her får vi krysse fingrene, litt gavedryss er jo alltid gøy!

Ellers må jeg dessverre melde om minimalt med lesning – er godt igang med Knausgård, men det er jo fortsatt sykt mye igjen. Nå går det kun i eksamens lesning – men jeg lover at når det er i boks, 7. desember, starter racet og jeg satser på å boble over av inspirasjon!

Er det noen juleønsker du har?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s