Brukbart bærbart

Et lite, bærbart vidunder – min smarttelefon har fått en nytt bidrag; Ordflyt app. Jeg har testhørt og er meget begeistret!

Om du ikke harv hørt om Ordflyt før, har jeg skrevet om det her. De holder på å utvikle app til mobilen, men man kan foreløpig bare høre på det som ligger til fri nedlasting. Jeg må ærlig innrømme at når man kan kjøpe via ordflyt og, kommer jeg nok ikke til å benytte meg av det…  Til tross for at prisene er godt redusert, holder jeg meg nok til det som er gratis.  Men, det er ikke lite å velge mellom i gratisbunken til Ordflyt. Jeg har hørt radiodokumentar, og er godt i gang med Charles Dickens En julefortelling og jeg har alt lastet ned Mary Shelley sin Frankenstein. For selvfølgelig går det an å høre på disse uten å være på internett, noe annet hadde jo falt helt sammen. Du laster de ned, spiller av – og neste gang du skal høre, begynner den der du stoppet. Akkurat slik vi vil ha det, ja!

Enn så lenge tror jeg ikke denne appen er å få tak i sånn helt uten videre (selv har jeg fått den tilsendt fra Ordflyt for å teste og synse), men på nyåret bør det være mulig å både kjøpe og høre, også på mobilen. Det er genialt, noe som gjør at en kan høre fra man går ut av døra, frem og tilbake til jobb, på badet mens man dusjer osv… Mulighetene er utallige, og gjør du som meg og er litt gnien, må man høre «de store klassikerne» og kan jo skryte av det i ettertid.

2 kommentarer Legg til din

  1. Silje sier:

    Denne vil jeg ha også:-) Håper den blir tilgjengelig snart.

  2. Elida sier:

    Å, så kjekt. Eg bruker eindel Ordflyt, og syns det er genialt. Håper den snart blir tilgjengelig:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s