Siste innspurt!

Jeg leser Knausgård for harde livet, og jeg er veldig snart ferdig. Ellers tilbringer jeg dagene med å selge lys og andre julegaver til masete bergensere, men snart skal jeg hjem!

Så, mens du venter på at jeg skal få et leseliv igjen – anbefaler jeg dere å legge igjen en kommentar på KONKURRANSEN, og håpe dere har julelykken med dere. Vinneren trekkes på julaften – så det er fortsatt mulig å bli med. Kom igjen folkens, bøkene dere kan vinne er knall, og ingen sier vel nei til en ekstra julegave?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s