Gledelig jul og gratulasjoner

Da har vi kost oss, forspist oss og pakket opp en hel haug med nye, fine ting. Jeg håper dere alle hadde en riktig fin feiring i går kveld, og at juleroen nå har senket seg. Men nå skal jeg dele ut en gave!

Som dere sikkert har fått med dere, har jeg hatt en konkurranse gående i samarbeid med Bokdykk og nå skal vinneren trekkes. Med litt hjelp fra min søster, til å velge et random tall, vil jeg nå gratulere Isabella Danielsen! (Send meg en mail med navn og adresse, så kommer pakken seg avgårde så fort som mulig) som kan forvente seg en finfin bokpakke i posten fra Bokdykk. Gratulerer så mye!

Ellers vil jeg takke alle de andre som har vært med, og ønsker alle får en riktig fin romjul med mye kos, og lesing selvfølgelig! Om du har lyst til å legge igjen en liten kommentar å fortelle hvilke bøker du fikk du til, hadde det vært veldig koselig.

Pst! Pappa fikk i går ikke mindre enn 5 gamle kofferter med assortert utvalg av brukte bøker. Gjett om jeg skal gå gjennom de ganske snart, ja!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s