Årets julegaver

En julefeiring er over og alle pakker er åpnet. Blant alle mine fine gaver fant jeg tre bøker, i tillegg til at jeg har fått julehilsen fra Gyldendal forlag.

Under treet fant jeg flere ulike bøker. Fra Litteraturhusets mange hyllemeter med litteraturvitenskap hadde min mor rasket med seg Vi er tiden. Et møte med 10 skandinaviske samtidsforfatterinner (slike ord skal man vel nesten ikke bruke…) Det høres utrolig spennende ut, og jeg gleder meg til å lese i denne. Fra min far fikk jeg to spennende bøker. Torgrim Eggen sin Jern er en endetidsroman. Omtaler jeg har søkt opp på nettet sier ting som «Jern er nesten for realistisk» (Virrvarr) og «Boken er et overflødighetshorn av fantasi, informasjon, intriger og humor.» (Jeg leser) Jeg gleder meg, med andre ord!

Den andre boken er skrevet av Niels Fredrik Dahl og heter Herre. Her fortelles det om trekantdramaet mellom Camilla Collett, Johan Sebastian Welhaven og Bernhard Herre. Nok en bok jeg ser frem til å kaste meg over!

Nå må jeg forsøke å rive meg vekk fra tven (det er alt! for lett til å bli sittende og se film etter film) så jeg får opp lesehastigheten igjen!

Én kommentar Legg til din

  1. Birgitte Huitfeldt Midttun sier:

    God lesning av «Vi er tiden» og godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s